COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

     Joi, 28 septembrie 2023, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

 1. Raport privind activitatea desfășurată de către Casa Județeană de Pensii Teleorman, în perioada ianuarie – august 2023.
 2. Raport privind organizarea şi desfăşurarea examenelor naţionale în anul şcolar 2022-2023.
 3. Raport asupra calității factorilor de mediu în anul 2022.
 4. Analiza intervențiilor în situații de urgență cauzate de incendiile de vegetație (la miriști).
 5. Analiza activității de prevenire a situațiilor de urgență la nivelul unităților de învățământ și unităților spitalicești din județ.
 6. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna august 2023.
 7. Diverse.

Materiale:

 • Raportul privind activitatea desfășurată de către Casa Județeană de Pensii Teleorman, în perioada ianuarie-august 2023 este disponibil aici.
 • Raportul privind organizarea şi desfăşurarea examenelor naţionale în anul şcolar 2022-2023 este disponibil aici.
 • Raportul asupra calității factorilor de mediu în anul 2022 este disponibil aici.
 • Analiza intervențiilor în situații de urgență cauzate de incendiile de vegetație (la miriști) este disponibilă aici.
 • Analiza activității de prevenire a situațiilor de urgență la nivelul unităților de învățământ și unităților spitalicești din județ este disponibilă aici.
 • Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna august 2023 este disponibilă aici.