COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Marți, 31 octombrie 2023, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Analiză privind acțiunile de control desfășurate de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman, în primele 9 luni ale anului 2023.
  2. Stadiul lucrărilor de reabilitare cuprinse în Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România 2014 – 2020, din amenajarea de irigații Giurgiu – Răsmirești zona B, din Județul Teleorman. Activitatea desfășurată în campania de irigații 2023.
  3. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna septembrie 2023.

    Materiale:

  • Analiza privind acțiunile de control desfășurate de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman, în primele 9 luni ale anului 2023 este disponibilă aici.
  • Stadiul lucrărilor de reabilitare cuprinse în Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România 2014-2020, din amenajarea de irigații Giurgiu–Răsmirești zona B, din Județul Teleorman. Activitatea desfășurată în campania de irigații 2023 este disponibilă aici.
  • Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna septembrie 2023 este disponibilă aici.