COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Joi, 24 februarie 2022, ora 10.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Raport privind activitatea desfășurată în anul 2021 de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Teleorman.
  2. Raport privind activitatea desfășurată de Biroul Vamal de Interior Teleorman în anul 2021.
  3. Stadiul implementării pe anul 2021 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare.
  4. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna ianuarie 2022.
  5. Diverse

Materiale:

– Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2021 de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Teleorman este disponibil aici.

– Raportul privind activitatea desfășurată de Biroul Vamal de Interior Teleorman în anul 2021 este disponibil aici.

– Stadiul implementării pe anul 2021 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare este disponibil aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna ianuarie 2022 este disponibilă aici.