COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Marți, 27 februarie 2024, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Raport privind activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Teleorman, privind producerea și certificarea semințelor în anul 2023.
  2. Stadiul implementării pe anul 2023 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare.
  3. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna ianuarie 2024.
  4. Diverse

    Materiale:

  • Raportul privind activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Teleorman, privind producerea și certificarea semințelor în anul 2023 este disponibil aici.
  • Sinteză privind Stadiul implementării pe anul 2023 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare este disponibilă aici.
  • Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna ianuarie 2024 este disponibilă aici.