COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

Miercuri, 29 noiembrie 2023, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind realizarea acțiunilor/activităților cuprinse în Planul cifric pe anul 2023 pe domeniile sănătatea și bunăstarea animalelor precum și cel al siguranței alimentelor.
  2. Informare privind Programul Național de Cadastru și Carte Funciară la nivelul județului Teleorman.
  3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea planului de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului rece și a sărbătorilor de iarnă.
  4. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna octombrie 2023.

Materiale:

– Informarea privind realizarea acțiunilor/activităților cuprinse în Planul cifric pe anul 2023 pe domeniile sănătatea și bunăstarea animalelor precum și cel al siguranței alimentelor este disponibilă aici.

– Informarea privind Programul Național de Cadastru și Carte Funciară la nivelul județului Teleorman este disponibilă aici.

– Proiectul de hotărâre pentru aprobarea planului de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului rece și a sărbătorilor de iarnă este disponibil aici.

– Planul de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului rece și a sărbătorilor de iarnă este disponibil aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna octombrie 2023 este disponibilă aici.