COMUNICAT DE PRESĂ

Sub egida TELEORMANUL are VIITOR din inițiativa doamnei prefect Valentina-Veronica MITRAN-PITICU, începând cu data de 15 august 2024, Instituția Prefectului Județul Teleorman va demara o acțiune de promovare a tinerilor talentați ai județului nostru.

Acțiunea va fi coordonată direct de prefectul județului care, pe lângă rezolvarea activităților curente ale Instituției se va implica în descoperirea celor care vor fi viitorul Teleormanului, tinerii merituoși ai județului nostru.

Dorim ca toți tinerii talentați să fie recunoscuți și încurajați, indiferent de domeniul în care au merite deosebite (pictură, muzică, sport etc) și să fie un exemplu pentru ceilalți tineri ai județului Teleorman.

Pentru a putea să descoperim fiecare copil merituos, avem nevoie ca toți cei care cunosc asemenea tineri să ne ajute în demersul nostru trimițându-ne un mail cu povestea și talentul fiecăruia.

Adresa de mail la care așteptăm cât mai multe povești frumoase despre copiii noștri talentați este: office@prefectura-teleorman.ro.

Vă rugăm ca toate mailurile să fie trimise până la data de 15 august urmând ca în perioada 10 august – 10 septembrie 2024, în ordinea în care au fost trimise, să postăm despre talentul și începutul drumului către succes al tuturor tinerilor merituoși ai Teleormanului.

Campania Teleormanul are viitor este prima acțiune din cele care vor fi derulate în continuare de către Instituția Prefectului Județului Teleorman, acțiuni care au ca scop promovarea talentelor din județul nostru.

Vă mulțumim!

#InstituțiaPrefectuluiJudețulTeleorman
#TELEORMANULareVIITOR
#tinerimerituoșidinTeleorman