COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 27 aprilie 2022, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

1. Informare privind activitatea desfășurată în anul 2021 de Direcția Județeană pentru Cultură Teleorman.

2. Raport privind efectuarea inspecțiilor în exploatațiile cu animale deținute de persoane fizice și juridice din județul Teleorman. Catagrafia și dinamica efectivelor de animale.

3. Informare privind activitățile întreprinse de Direcția Silvică Teleorman cu privire la acțiunile de împădurire pentru anul 2022.

4. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna martie 2022.

5. Diverse

Materiale:

  • Informarea privind activitatea desfășurată în anul 2021 de Direcția Județeană pentru Cultură Teleorman este disponibilă aici.
  • Raportul privind efectuarea inspecțiilor în exploatațiile cu animale deținute de persoane fizice și juridice din județul Teleorman – Catagrafia și dinamica efectivelor de animale este disponibil aici.
  • Informarea privind activitățile întreprinse de Direcția Silvică Teleorman cu privire la acțiunile de împădurire pentru anul 2022 este disponibilă aici.
  • Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna martie 2022 este disponibilă aici.