COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 31 ianuarie 2024, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea tematicii orientative a ședințelor Colegiului Prefectural în anul 2024.
  2. Analiza acțiunilor de asigurare și restabilire a ordinii publice, desfășurate în anul 2023, de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman.
  3. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna decembrie 2023.
  4. Diverse

    Materiale:

  • Proiectul de hotărâre pentru aprobarea tematicii orientative a ședințelor Colegiului Prefectural în anul 2024 este disponibilă aici/ Tematica este disponibilă aici.
  • Analiza acțiunilor de asigurare și restabilire a ordinii publice, desfășurate în anul 2023, de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman este disponibilă aici.
  • Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna decembrie 2023 este disponibilă aici.