Prefectul județului Teleorman, domnul Haralambie EPURE, a participat la ședința de evaluare a activitații Inspectoratului General al Poliției Române

    Astăzi, 17 februarie, prefectul județului Teleorman, domnul Haralambie EPURE, a participat la ședința de evaluare a activitații Inspectoratului General al Poliției Române, în anul 2021, desfășurată în sistem videoconferintă.

    Cu această ocazie, prefectul județului Teleorman arată că siguranţa de zi cu zi a fiecărui cetățean care trăieşte în această ţară, depinde în mare măsură de profesionalismul și activitatea polițiștilor.

    Poliția Română trebuie să reprezinte pilonul de rezistență al siguranţei cetățeanului și are obligația legală să ia toate măsurile, fără nici o ezitare, pentru tragerea la răspundere a tuturor celor care încalcă legea.

    România este astăzi un stat sigur, un stat care inspiră stabilitate și securitate atât pentru cetățenii ei cât și pentru partenerii externi, iar aceasta se datorează în principal eforturilor instituțiilor din domeniul ordinii publice și securității naționale.