COMUNICAT DE PRESĂ – Pregătirea începerii anului școlar 2022-2023

    Astăzi, în organizarea Ministerului Afacerilor Interne, prefectul județului, Haralambie Epure, a participat la ședința de lucru, în sistem videoconferință, pe tema pregătirilor pentru începerea în condiții optime a anului școlar 2022-2023.
Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure:
„Alături de domnul Nicolae Ciucă – prim-ministrul României, de domnii Lucian Bode – ministrul Afacerilor Interne și Sorin Cîmpeanu – ministrul Educației, au participat prefecți și subprefecți, reprezentanții ai direcțiilor de sănătate publică, ai inspectoratelor școlare județene, ai inspectoratelor de poliție, jandarmi și inspectoratelor pentru situații de urgență, precum și comandanții Grupărilor de Jandarmi Mobile.
Începerea în bune condiții a noului an școlar este ceea ce ne dorim toți, de aceea, după cum am anunțat, în județul Teleorman a fost constituită o comisie mixtă de verificare a stadiului pregătirii unităţilor școlare, în perioada 16 – 31 august 2022.
Pe 1 septembrie, urmează să îmi fie prezentat raportul comun final pe care Direcția de Sănătate Publică Teleorman și Inspectoratul Școlar Județean Teleorman îl vor întocmi după centralizarea datelor, pe baza notelor de control.”