COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 31 august 2022, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Evaluarea activității de pregătire în domeniul situațiilor de urgență a autorităților publice locale la Centrul Zonal de Protecție Civilă Craiova și la I.S.U. Teleorman.
  2. Stadiul implementării pe semestrul I 2022 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare.
  3. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna iulie 2022.
  4. Diverse

Materiale:

– Evaluarea activității de pregătire în domeniul situațiilor de urgență a autorităților publice locale la Centrul Zonal de Protecție Civilă Craiova și la I.S.U. Teleorman este disponibilă aici.

– Stadiul implementării pe semestrul I 2022 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare este disponibil aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna iulie 2022 este disponibilă aici.