COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Marți, 26 iulie 2022, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Raport cu privire la activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman, în semestrul I 2022.
  2. Raport privind activitatea desfășurată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, în primele 6 luni ale anului 2022.
  3. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna iunie 2022.
  4. Diverse

Materiale:

– Raportul cu privire la activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman, în semestrul I 2022 este disponibil aici.

– Raportul privind activitatea desfășurată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, în primele 6 luni ale anului 2022 este disponibil aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna iunie 2022 este disponibilă aici.