COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 26 aprilie 2023, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind activitatea desfășurată în anul 2022 de Direcția Județeană pentru Cultură Teleorman.
  2. Informare privind rezultatele obţinute la simulările examenelor naţionale 2023.
  3. Informare privind activitățile întreprinse de Direcția Silvică Teleorman cu ocazia Lunii plantării arborilor – ediția 2023 și acțiunile de împădurire pentru anul 2023.
  4. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna martie 2023.
  5. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Planului de acțiuni al Județului Teleorman pe anul 2023.
  6. Diverse

Materiale:

– Informarea privind activitatea desfășurată în anul 2022 de Direcția Județeană pentru Cultură Teleorman este disponibilă aici.

– Informarea privind rezultatele obţinute la simulările examenelor naţionale 2023 este disponibilă aici.

– Informarea privind activitățile întreprinse de Direcția Silvică Teleorman cu ocazia Lunii plantării arborilor – ediția 2023 și acțiunile de împădurire pentru anul 2023 este disponibilă aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna martie 2023 este disponibilă aici.

– Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului de acțiuni al Județului Teleorman pe anul 2023 este disponibil aici.

– Sinteza planului de acțiuni 2023 este disponibilă aici.