COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 29 martie 2023, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Analiza acțiunilor de asigurare și restabilire a ordinii publice, desfășurate în anul 2022.
  2. Raport privind activitatea desfășurată de către Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman în anul 2022.
  3. Informare privind situația plăților tuturor beneficiarilor de asistență socială, efectuate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Teleorman în anul 2022.
  4. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna februarie 2023.
  5. Diverse

Materiale:

– Analiza acțiunilor de asigurare și restabilire a ordinii publice, desfășurate în anul 2022 este disponibilă aici.

– Raportul privind activitatea desfășurată de către Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman în anul 2022 este disponibil aici.

– Informarea privind situația plăților tuturor beneficiarilor de asistență socială, efectuate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Teleorman în anul 2022 este disponibilă aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna februarie 2023 este disponibilă aici.