COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Marți, 28 februarie 2023, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

1.Raport privind activitatea desfășurată în anul 2022 de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Teleorman privind producerea și certificarea semințelor.

2.Informare privind activitatea desfășurată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman în anul 2022.

3.Stadiul implementării pe anul 2022 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare.

4.Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna ianuarie 2023.

5.Diverse

Materiale:

  • Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2022 de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Teleorman privind producerea și certificarea semințelor este disponibil aici.
  • Informarea privind activitatea desfășurată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman în anul 2022 este disponibilă aici.
  • Stadiul implementării pe anul 2022 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare este disponibil aici.
  • Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna ianuarie 2023 este disponibilă aici.