COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Marți, 13 decembrie 2022, ora 11.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Raport cu privire la activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman, în perioada iunie-noiembrie 2022.
  2. Raport privind verificarea stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor de pe râurile interioare și de la Dunăre, din județul Teleorman.
  3. Raport privind activitatea desfășurată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, în primele 11 luni ale anului 2022.
  4. Raport privind finalizarea campaniei agricole de toamnă. Informare privind derularea programelor de susținere a producției de legume în spații protejate și a producției de usturoi, pentru anul 2022.
  5. Informare privind stadiul autorizării, în sectoarele vegetal și zootehnic la nivelul Județului Teleorman.
  6. Informare privind execuția Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate – FNUASS până la data de 30.11.2022 și preliminat până la sfârșitul anului 2022.
  7. Diverse.

Materiale:

– Raportul cu privire la activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman, în perioada iunie-noiembrie 2022 este disponibil aici.

– Raportul privind verificarea stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor de pe râurile interioare și de la Dunăre, din județul Teleorman este disponibil aici.

– Raportul privind activitatea desfășurată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, în primele 11 luni ale anului 2022 este disponibil aici.

– Raportul privind finalizarea campaniei agricole de toamnă și informare privind derularea programelor de susținere a producției de legume în spații protejate și a producției de usturoi, pentru anul 2022 sunt disponibile aici.

– Informarea privind stadiul autorizării, în sectoarele vegetal și zootehnic la nivelul Județului Teleorman este disponibilă aici.

– Informarea privind execuția Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate – FNUASS până la data de 30.11.2022 și preliminat până la sfârșitul anului 2022 este disponibilă aici.