COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 26 octombrie 2022, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Analiză privind acțiunile de control desfășurate de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman, în primele 9 luni ale anului 2022.
  2. Raport privind starea învățământului în anul școlar 2021-2022, în județul Teleorman.
  3. Stadiul lucrărilor de reabilitare cuprinse în Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România 2014-2020, din amenajările de irigații Olt-Călmățui, Viișoara și Giurgiu –Răsmirești zona B, din județul Teleorman.
  4. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna septembrie 2022.
  5. Diverse

 

Materiale:

– Analiza privind acțiunile de control desfășurate de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman, în primele 9 luni ale anului 2022 este disponibilă aici.

– Raportul privind starea învățământului în anul școlar 2021-2022, în județul Teleorman este disponibil aici.

– Stadiul lucrărilor de reabilitare cuprinse în Programul Național de Reabilitare a  Infrastructurii Principale de Irigații din România 2014-2020, din amenajările de irigații Olt-Călmățui, Viișoara și Giurgiu –Răsmirești zona B este disponibil aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna septembrie 2022 este disponibilă aici.