COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 12.00, se va desfășura, în sala mare de ședințe din Palatul Administrativ, şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

1. Raport privind rezultatele obținute la olimpiadele și concursurile școlare în anul școlar 2021-2022.

2. Raport privind implementarea Programelor Naționale de Sănătate derulate la nivelul Direcției de Sănătate Publică Teleorman.

3. Raport asupra calității factorilor de mediu în anul 2021.

4. Analiza intervențiilor în situații de urgență cauzate de incendiile de vegetație (miriști).

5. Analiza activității de prevenire a situațiilor de urgență la nivelul unităților de învățământ și unităților spitalicești din județ.

6. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna august 2022.

7. Diverse

Materiale:

– Raportul privind rezultatele obținute la olimpiadele și concursurile școlare în anul școlar 2021-2022 este disponibil aici.

– Raportul privind implementarea Programelor Naționale de Sănătate derulate la nivelul Direcției de Sănătate Publică Teleorman este disponibil aici.

– Raportul asupra calității factorilor de mediu în anul 2021 este disponibil aici.

– Analiza intervențiilor în situații de urgență cauzate de incendiile de vegetație (miriști) este disponibilă aici.

– Analiza activității de prevenire a situațiilor de urgență la nivelul unităților de învățământ și unităților spitalicești din județ este disponibilă aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna august  2022 este disponibilă aici.