COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Miercuri, 22 decembrie 2021, ora 14.00, se va desfășura online şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

1. Raport cu privire la activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman, în primele 11 luni ale anului 2021.

2. Informare privind situația pensiilor plătite din sistemul public în anul 2021. Modificări legislative și procedurale.

3. Raport privind verificarea stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor de pe râurile interioare și de la Dunăre, din județul Teleorman.

4. Raport privind activitatea desfășurată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, în primele 11 luni ale anului 2021.

5. Informare privind stadiul autorizării plăților în agricultură, în sectoarele vegetal și zootehnic la nivelul Județului Teleorman.

6. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna noiembrie 2021.

7. Diverse

Materiale:

– Raportul cu privire la activitatea desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman, în primele 11 luni ale anului 2021 este disponibil aici.

– Informarea privind situația pensiilor plătite din sistemul public în anul 2021 este disponibilă aici. (Modificări legislative și procedurale)

– Raportul privind verificarea stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor de pe râurile interioare și de la Dunăre, din județul Teleorman este disponibil aici.

-Raportul privind activitatea desfășurată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, în primele 11 luni ale anului 2021 este disponibil aici.

– Informarea privind stadiul autorizării plăților în agricultură, în sectoarele vegetal și zootehnic la nivelul Județului Teleorman este disponibilă aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna noiembrie 2021 este disponibilă aici.