COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural

    Marți, 28 septembrie 2021, ora 14.00, se va desfășura online şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural, organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

  1. Stadiul implementării pe cele trei componente: compensarea deficitului de apă din sol, eliminarea excesului de apă de pe suprafețele afectate și din profilul de sol, combaterea eroziunii solului din amenajările de îmbunătățiri funciare din județ aferente Planului Național de Relansare și Reziliență, precum și realizările la investițiile în curs din Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România.
  2. Informare privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna august 2021.
  3. Diverse

Materiale:

– Stadiul implementării pe cele trei componente: compensarea deficitului de apă din sol, eliminarea excesului de apă de pe suprafețele afectate și din profilul de sol, combaterea eroziunii solului din amenajările de îmbunătățiri funciare din județ aferente Planului Național de Relansare și Reziliență, precum și realizările la investițiile în curs din Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România este disponibil aici.

– Informarea privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural, în luna august 2021 este disponibilă aici.