COMUNICAT DE PRESĂ

    Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Teleorman îi așteaptă pe copii cu surprize inedite în cadrul evenimentului PAȘAPORT PENTRU VACANȚĂ.

    În data de 1 Iunie 2022, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Teleorman va prelua cereri de eliberare a pașapoartelor pentru minori.

    Aceștia se pot prezenta singuri (în cazul minorilor cu vârsta peste 14 ani, cu declarație din partea părinților autentificată în țară de notarul public, iar în străinătate la misiunile diplomatice sau oficiile consulare) sau însoțiți de părinți (în cazul minorilor cu vârstă mai mică de 14 ani, conform prevederilor legale), pentru a depune cererea de eliberare a pașaportului, fără a fi nevoie de programare prealabilă, în baza bonului de ordine de la ghiseu.

    Programul de lucru cu publicul al Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Teleorman, în data de 1 iunie 2022, se va desfășura in intervalul orar 08.30 – 14,30.

    Reamintim persoanelor care vor solicita depunerea cererii de eliberare a pașapoartelor pentru minori să consulte si pagina de internet pasapoarte.mai.gov.ro, pentru a se asigura că au asupra lor toate documentele necesare, inclusiv chitanța de plată a contravalorii pașaportului.

    Pașaportul se eliberează în termen de 5 zile lucrătoare.