Comunicat de presa – Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman

         Joi, 22 februarie 2018, în sala mare a Palatului Administrativ Alexandria, a avut loc conferința de presă cu tema Evoluția veniturilor brute și nete pe categorii de personal și funcții din învățământul preuniversitar de stat în perioada ianuarie 2015 – ianuarie 2018.
          Conferința a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, la inițiativa Instituției Prefectului – Județul Teleorman, în vederea clarificării speculațiilor apărute în spațiul public cu privire la modificările salariilor bugetarilor în urma trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat.
        Pentru a urmări modul în care au evoluat veniturile din sistemul de învățământ preuniversitar de stat în ultimii trei ani calendaristici, au fost aduse exemple pentru fiecare categorie de personal didactic, respectiv nedidactic, pe nivel de funcție, studii, grade didactice şi vechime în învățământ.
        Potrivit datelor prezentate, se constată că din anul 2015 până in ianuarie 2018, nu s-a înregistrat o diminuare a veniturilor din sistemul de învățământ preuniversitar, ci o creștere clară a veniturilor pentru fiecare categorie de personal.
Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman
BIROUL DE PRESĂ
Materialul prezentat se gaseste aici.